Termeni si conditii

1. Introducere
Website-ul www.newlaw.ro (“NewLaw.ro” sau “Websiteul”) este proprietatea societatii NewLaw SRL (“NewLaw”) si este operat de aceasta. Accesul și utilizarea oricăror produse și / sau servicii terțe prin intermediul NewLaw.ro sunt supuse acestor termeni și condiții (“Termenii”) și a oricăror termeni terți la care se face referire în prezentul document sau care vă sunt aduși în atenție în timpul utilizării NewLaw.ro și / sau produsele sau serviciile asociate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a NewLaw.ro, se recomanda citirea cu atentie a acestui document.
Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni. Prin utilizarea, citirea sau navigarea pe NewLaw.ro, înregistrarea ca membru, clic pe „Sunt de acord” si/sau efectuarea de plăți, acest lucru înseamnă că ați citit, ați înțeles și ați fost de acord să respectați Termenii și politica noastră de confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii sau Politica de confidențialitate, trebuie să încetați imediat utilizarea NewLaw.ro și a oricăror produse sau servicii asociate acestuia.
NewLaw.ro își rezervă dreptul de a revizui și modifica oricare dintre Termeni, actualizând această pagină la discreția sa în orice moment. Orice modificare a Termenilor va intra în vigoare imediat de la data publicării lor. Accesul și utilizarea Websiteului după ce NewLaw face modificări constituie acceptarea dumneavoastra de astfel de modificări și veți fi legat de aceste modificări. Dacă nu sunteți de acord cu nicio modificare, trebuie să încetați imediat utilizarea Websiteului și a oricăror produse sau servicii asociate acestuia.
NewLaw.ro este o platformă care oferă clienților și profesionistilor din domeniul juridic produse și servicii juridice bazate pe tehnologie, colectiv, denumite „Serviciile”.
Serviciile oferite de NewLaw.ro sunt valabile pentru persoanele majore. 

2. Calitatea de membru
2.1. Pentru a accesa Serviciile, trebuie să vă înregistrați pentru un cont pe Website („Cont de membru“).
2.2. Pentru a deveni utilizator al NewLaw.ro, respectiv pentru a crea un cont de membru, trebuie să furnizați NewLaw cu:
2.2.1. informațiile dumneavoastra personale, cum ar fi numele dumneavoastra, adresa de e-mail si numărul de telefon; și
2.2.2. o parolă. 
2.3. Dacă sunteți un profesionist în domeniul juridic si doriti sa deveniti partener al NewLaw.ro, va trebui transmis un e-mail catre info@newlaw.ro cu urmaterele informatii:
2.3.1. numele, adresa de e-mail, numărul de telefon la care doriți să fie trimise cererile de ofertă;
2.3.2. detaliile formei de organizare, cum ar fi numele, adresa firmei si o scurtă descriere;
2.3.3. pozitia dumneavoastra in forma de organizare;
2.3.4. calificarea, inclusiv Baroul din care faceti parte și experiența dumneavoastra;
2.3.5. domeniile de drept pe care le practicați;
2.3.6. o scurtă descriere a setului de abilități;
2.3.7. cel putin doua recomandari verificabile din partea a doi clienti recenti (din ultimile 6 luni).
După depunerea cererii, NewLaw va analiza si va aproba sau respinge cererea cât mai repede posibil. În funcție de numărul de solicitanți, timpul de aprobare poate varia de la 24 de ore la două (2) săptămâni.
2.4. Odată ce ați finalizat procesul de înregistrare, veți fi membru înregistrat al site-ului web („Membru”) și sunteți de acord să respectati Termenii.
2.5. Garantați că orice informații personale și / sau de înregistrare pe care le furnizați către NewLaw vor fi întotdeauna corecte, corecte și actualizate. Trebuie să anunțați imediat NewLaw dacă detaliile dumneavoastra de înregistrare se schimbă.
2.6. Nu vă puteți înregistra pentru un cont și nu puteți utiliza Serviciile dacă:
2.6.1. nu aveți vârsta legală pentru a încheia un contract obligatoriu cu NewLaw; sau
2.6.2. sunteți o persoană interzisă să utilizați Serviciile în conformitate cu legile din Romania sau din alte țări, inclusiv țara în care sunteți rezident sau din care utilizați Serviciile.
2.6.3. Prin înregistrarea pentru un cont de membru sau utilizarea Serviciilor, declarați și garantați către NewLaw că:
2.6.3.1. ați atins vârsta legală în jurisdicția dumneavoastra;
2.6.3.2. aveți dreptul, autoritatea și capacitatea de a accepta și respecta Termenii;
2.6.3.3. dacă vă înregistrați pe NewLaw.ro sau achiziționați Serviciile în numele unei companii, se consideră că acea companie a acceptat Termenii și vi se pare că ați fost autorizat în mod corespunzător să legați afacerea; și
2.6.3.4. veți utiliza Websiteul într-o manieră compatibilă cu toate legile, reglementările și toate celelalte politici aplicabile NewLaw.ro.

3. Obligațiile Membrilor
3.1. În calitate de Membru, sunteți de acord să respectați următoarele:
3.1.1. să nu partajați Contul de membru cu nicio altă persoană, cu excepția cazului în care vă înregistrați în numele unei companii, caz în care puteți partaja contul de membru cu angajații sau alți proprietari înregistrați ai afacerii pentru nevoile legale Afaceri;
3.1.2. să utilizati Websiteul numai în scopuri permise de termeni și de orice lege aplicabilă, regulament sau practici sau orientări general acceptate în Romania;
3.1.3. să păstrati confidențialitatea Contului de membru și a tuturor activităților din contul dumneavoastra;
3.1.4. să notificati NewLaw.ro imediat după orice utilizare neautorizată a Contului de membru sau orice altă încălcare a securității;
3.1.5. să nu supliniti în mod expres sau implicit un alt membru sau să folosească în orice moment contul de membru sau parola altui membru;
3.1.6. sub rezerva clauzei 3.1.1 (a), accesul și utilizarea Websiteului sunt limitate, netransferabile și permit utilizarea exclusivă a Websiteului de către dumneavoastra în scopul furnizării sau primirii Serviciilor;
3.1.7. să nu utilizati Website-ul sau Contul de membru pentru orice utilizare ilegală și / sau neautorizată, inclusiv, dar nu se limitează la colectarea adreselor de e-mail ale membrilor prin mijloace electronice sau prin alte mijloace în scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate sau încadrarea neautorizată a sau conectarea la site;
3.1.8. că reclamele comerciale, linkurile afiliate și alte forme de solicitare pot fi eliminate din profilurile de membri fără notificare și pot duce la rezilierea Contului de membru sau la furnizarea Serviciilor către dvs.; și
3.1.9. recunoașteți și sunteți de acord că orice utilizare automatizată a Websiteului sau a Serviciilor sale este interzisă.

4. DREPTURILE NewLaw.ro 
4.1. NewLaw.ro poate schimba, suspenda sau intrerupe, in orice moment, fara a anunta in prealabil activitatea NewLaw.ro.
4.2. NewLaw.ro poate limita accesul pe site ori la anumite parti din acesta. Totodata, NewLaw.ro poate limita accesul la anumite facilitati din site si poate aduce limitari de acces anumitor ID-uri fara notificari si fara vreo raspundere.
4.3. Sunteţi de acord ca, prin exercitarea libertăţii proprii de decizie şi fără notificare sau răspundere faţă de dumneavoastră sau de orice terţ, NewLaw.ro poate elimina imediat Contul dumneavoastră de membru, respectiv şterge sau îndepărta din Website orice conţinut asociat cu Contul dumneavoastra de membru. Printre motivele unei asemenea eliminări se numără, fără insa a se limita, încălcarea prevederilor Termenilor si Conditiilor de utilizare a NewLaw.ro.
4.4. NewLaw.ro poate schimba continutul NewLaw.ro in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe NewLaw.ro, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori, NewLaw.ro nefiind raspunzatoare pentru niciun prejudiciu adus persoanelor care utilizeaza acest site. Modificarile devin efective in momentul publicarii lor pe NewLaw.ro.

5. DIVERSE 
5.1. Atunci cand accesati NewLaw.ro declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri personale legale. Mai exact va obligati sa:
a) nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse/servicii derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe/prin intermediul NewLaw.ro;
b) nu veti permite/nu veti autoriza vreo terta persoana sa foloseasca NewLaw.ro pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare, rasista etc.
c) nu veti desfasura si nu veti permite desfasurarea activitatilor de cracking/hacking sau a atacurilor de genul negarea serviciului (Denial of Service); utilizatorii care violeaza securitatea NewLaw.ro, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal;
5.2. Prin accesarea si utilizarea NewLaw.ro declarati ca sunteti de acord sa exonerati de raspundere si sa nu actionati NewLaw.ro si proprietarul sau in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea NewLaw.ro si a Internetului, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), cost, actiune, proces, pretentie, stricaciune, prejudiciu, cheltuiala (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alta raspundere, suferita in vreun fel ori provocata direct sau indirect de NewLaw.ro sau proprietarul sau ca urmare a incalcarii/ignorarii de catre vizitator a acestor termeni si conditii.
5.3. NewLaw.ro cat si continutul acestuia, sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile pe teritoriul Romaniei.
5.4. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera sub alta denumire, in parte ori in intreg, NewLaw.ro si/sau continutul acestuia si/sau rezultatele serviciilor oferite de NewLaw.ro.

6. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al NewLaw.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea NewLaw.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul NewLaw.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

7. LEGĂTURI
NewLaw.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

8. LIMITĂRI ALE RESPONSABILITĂȚILOR
NewLaw.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a serviciilor NewLaw.ro. NewLaw.ro si serviciile  aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.
NewLaw.ro nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, sau materialele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Societatea NewLaw.ro nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele NewLaw.ro ca nu sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

9. MĂRCI
NewLaw.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului calinnovacescu.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

10. ACCESUL LA SITE
NewLaw.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe NewLaw.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral NewLaw.ro, de a reproduce partial sau integral NewLaw.ro, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata NewLaw.ro in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor NewLaw.ro, fara acordul scris al acesteia.
NewLaw.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe Website. NewLaw.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera NewLaw.ro si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, NewLaw.ro si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. NewLaw.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului NewLaw.ro.

11. SECURITATEA INFORMAȚIILOR
NewLaw.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. NewLaw.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

12. DISPUTE ȘI CONFLICTE
Orice conflict aparut intre NewLaw.ro si utilizatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

De ce să folosești newlaw.ro?

  • Cea mai mare comunitate de avocati din România!

  • Te punem imediat în legatură cu avocatul potrivit cererii tale!

  • Toate detaliile le stabilești cu avocatul tău!