Dreptul Proprietății Intelectuale

Dreptul Proprietății Intelectuale
Fie că vorbim  despre creații intelectuale sau semne distinctive ale activității de comerț, dreptul de proprietate intelectuală este destul de complex și necesită ajutor specializat.
 
Partenerii noștri vin în sprijinul dumneavoastră cu servicii personalizate de consultanță în domeniul protecției drepturilor asupra proprietății intelectuale,  dar și de asistență și reprezentare juridică în litigiile de proprietate intelectuală.
 
Printre serviciile de consultanță oferite se numără:  redactarea și revizuirea contractelor de cesiune și de licență; înregistrarea atât la nivel național, cât și european a mărcilor, brevetelor de invenție, desenelor și modelelor industriale; monitorizarea acestor înregistrări la nivel național și european; cercetări și verificări cu privire la disponibilitatea mărcilor, brevetelor, desenelor și modelelor industriale; asistență în relația cu organismele de gestiune colectivă, instituțiile private și de stat, în domeniul dreptului de autor etc.
 
În cazul unor eventuale conflicte apărute ca urmare a folosirii unei mărci sau al oricărui alt drept, avocații noștri vă pun la dispoziție suport legal în vederea redactării și depunerii la nivel național și european a cererilor de opoziție pentru a demonstra dreptul dumneavoastră primordial asupra mărcii respective. 

Lista de avocati pentru Dreptul Proprietății Intelectuale

Lavinia Capus

Trimite cerere

Bucuresti Sector 2

  • Email lavinia.capus@ndi.law

Lavinia este avocat litigant, dar și consultant, având o experiență de 10 ani în domeniul juridic. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul…

De ce să folosești newlaw.ro?

  • Cea mai mare comunitate de avocati din România!

  • Te punem imediat în legatură cu avocatul potrivit cererii tale!

  • Toate detaliile le stabilești cu avocatul tău!