Daniel Oțel

Dolj Craiova

Descriere Daniel Oțel Trimite cerere

Daniel Oțel
Daniel a absolvit Facultatea de Drept din București în anul 1996, iar în anul 2006 a absolvit cursul de master din cadrul Facultății de Drept din Craiova - Regimul Juridic al Faptelor Contravenționale în Domeniul Administrației Publice Locale.
În ceea ce priveste experiența sa profesională, Daniel este fost judecator în cadrul Judecatoriei Segarcea, unde vreme de 3 ani a fost și președintele acestei instanțe, ocazie cu care a avut de soluționat o gamă larga de litigii, atât de natura penală și civilă, cât și de natura fiscală și contravențională, această instanță neavand secții specializate.
Începand cu anul 2017 a fost judecător în cadrul Tribunalului Dolj - Secția Penală, unde s-a specializat, binențeles, în materie penală, promovând și examenul pentru obținerea gradului de Curte de Apel, în aceeași materie.
Începand cu anul 2020, a fost judecător în cadrul Curții de Apel Craiova- Secția Comercială, specializandu-se atât în litigiile cu profesioniști cât și în litigii din domeniul insolvenței.
Începând din anul 2023, Daniel este avocat, membru al Baroului Dolj, oferindu-și expertiza în domeniile în care s-a specializat de-a lungul timpului, respectiv Drept Comercial, Drept fiscal și Dreptul Penal al Afacerilor, Insolvență.

Serviciile oferite de Daniel Oțel

De ce să folosești newlaw.ro?

  • Cea mai mare comunitate de avocati din România!

  • Te punem imediat în legatură cu avocatul potrivit cererii tale!

  • Toate detaliile le stabilești cu avocatul tău!