Andrei Nicolescu

Bucuresti Sector 2

Descriere Andrei Nicolescu

Andrei Nicolescu
Andrei este specializat in furnizarea de servicii juridice atât pentru soluționarea disputelor si litigiilor, cat si pentru activitatea de zi cu zi a clienților din diferite domenii. 
Indiferent de mărimea societății sau a activitații, Andrei reuseste întotdeauna să găsească cele mai bune soluții pentru situații complexe, reprezentând totodata clientii in dispute sau litigii. 
În ultimii 12 ani Andrei a fost alaturi de una din cele mai mari companii ce activeaza în domeniul energiei, oferind asistență juridică în ceea ce priveste toate proiectele de achiziție publică la care a participat aceasta, inclusiv în litigiile generate de unele din aceste proiecte, cat si în ceea ce priveste activitatea la nivel internațional a acesteia prin participarea la proiecte în țări din Europa, Africa și Orientul Mijlociu. 
Dreptul sportiv a cunoscut excelenta prin intermediul activitații lui Andrei, acesta oferind asistentă juridică pe tot parcursul inființării si licențierii uneia din cele mai puternice echipe de fotbal din Romania. 
Andrei a absolvit Facultatea de Drept din Bucuresti si are o diploma de master in Dreptul Afacerilor – Proceduri de Insolventă, fiind membru al Baroului din 2001.

Serviciile oferite de Andrei Nicolescu

Mai jos găsești lista de servicii oferite de Andrei Nicolescu

De ce să folosești newlaw.ro?

  • Cea mai mare comunitate de avocati din România!

  • Te punem imediat în legatură cu avocatul potrivit cererii tale!

  • Toate detaliile le stabilești cu avocatul tău!