Andreea Mădălina Saveli

Bucuresti Sector 6

Descriere Andreea Mădălina Saveli Trimite cerere

Andreea Mădălina Saveli Andreea este avocat expert pentru divorț, partaj și retrocedări, fiind membru al Baroului București din anul 2009.În cei 14 ani de experiență ca și avocat, a instrumentat cu succes numeroase dosare în aria ei de expertiză.
În ceea ce privește dreptul familiei, Andreea s-a specializat la cursuri în țară dar și în străinătate, fiind avocat expert inclusiv în dosare transfrontaliere. Procesele de divorț, partaj, cele privind copiii, pot fi lungi și dificile. Impactul emoțional asupra celor implicați este foarte mare deoarece ei se confruntă cu situații care le afectează tot ce au mai de preț, viața de familie, copiii, proprietățile. Prin urmare, Andreea lucrează aceste dosare cu empatie și răbdare, oferă explicații amănunțite clienților ei pentru obținerea celor mai bune soluții.
În ceea ce privește retrocedările, Andreea are peste 6 ani de experiență, a lucrat dosare nesoluționate de către primării, de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților sau de Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor, astfel încât cunoaște toată procedura legală care trebuie urmată pentru ca persoanele ale căror proprietăți au fost expropriate să obțină cât mai repede drepturile cuvenite.

Serviciile oferite de Andreea Mădălina Saveli

Mai jos găsești lista de servicii oferite de Andreea Mădălina Saveli

De ce să folosești newlaw.ro?

  • Cea mai mare comunitate de avocati din România!

  • Te punem imediat în legatură cu avocatul potrivit cererii tale!

  • Toate detaliile le stabilești cu avocatul tău!