Despre noi

În contextul unei vieți economice din ce în ce mai rapide si mai furtunoase, ideea platformei NewLaw s-a născut din dorinta eficientizarii relației dintre avocat si client.

Cu toate că in Romania practica avocaturii este printre ultimele profesii cu puternice influențe tradiționaliste, credem ca a venit momentul schimbării de paradigmă, al adaptării, intr-un cuvânt al evoluției.

Conceptul de NewLaw, reprezintă un set de principii care, aplicate de către profesionisti ai dreptului, au scopul de a eficientiza relația cu mediul de afaceri, transformându-l pe avocat într-un aliat de bază al clientului său. Avocatul aplicant al principiilor NewLaw deprinde valoarea înțelegerii contextuale a tipologiei fiecărui business, și a afinității dintre oameni în interacțiunile de zi cu zi. Avocatura trebuie să fie un instrument utilizabil de către oamenii de afaceri, și nu un scop în sine.
   
Prețuim avocatura de afaceri, care practicată la cel mai înal nivel de profesionalism,  funcționează în serviciul dumneavoastră, si totul la un preț rezonabil. Aceasta este o promisiune.  

Aplicarea principiilor NewLaw impune utilizarea tehnologiei pentru dinamizarea relației dintre avocat și client, platforma NewLaw (“Platforma”) dorind a fi un instrument la îndemână pentru orice nevoie de servicii juridice, oriunde în România. Partenerii nostri sunt avocați cu experiență, capabili să îmbine cunoștințele juridice cu practica de afaceri toate acestea pentru a obține rezultatele cele mai bune, pentru dumneavoastra.

De ce să folosești newlaw.ro?

  • Cea mai mare comunitate de avocati din România!

  • Te punem imediat în legatură cu avocatul potrivit cererii tale!

  • Toate detaliile le stabilești cu avocatul tău!